Verzekering particulier

home_insurance

Hier vindt U informatie over allerlei verzekeringsvormen waarbij we een aantal vormen nader toelichten. Mocht U meer informatie willen neem dan contact op.

Inboedelverzekering

Heeft U de afgelopen jaren ongemerkt veel inboedel bijgekocht waardoor uw verzekerde som niet juist meer is, of heeft U juist veel spullen weggedaan waardoor U nu misschien te veel premie betaalt?
De juiste verzekerde som voor uw inboedelverzekering vast te stellen valt niet mee. Vaak komt men er na een schade pas achter of de verzekerde som juist is.

Maar het kan ook anders:
Als U bij schade geen discussie wilt over de verzekerde som,  vraag ons dan om een inboedelwaardemeter of een inventarislijst.

Als U de verzekerde som van uw inboedel middels een van deze lijsten vaststelt dan weet U zeker dat U altijd goed zit!

Woonhuisverzekering

Als bezitter van een eigen woning wilt U uw vaak kostbare bezit goed verzekeren. Ook hier speelt vaak de verzekerde som een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld na een verbouwing of verbetering aan uw woning ook eens aan uw woonhuisverzekering. Is de herbouwwaarde nog correct? Meld het ons zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw verzekering in overeenstemming blijft met uw woning.

Doorlopende reisverzekering

Wanneer U meerdere malen per jaar op reis gaat, biedt de doorlopende reisverzekering uitkomst. U hoeft dan niet meer elke reis apart te verzekeren en gaat iedere keer veilig verzekerd op reis. Ook korte trips, een dagje uit over de grens of geboekte vakanties binnen Nederland vallen onder de dekking. De verzekering is geldig in de gehele wereld. Ook het wintersport- en onderwatersportrisico is standaard meeverzekerd.

Als dit voor U geen noodzakelijke dekkingen zijn, is een behoorlijke korting mogelijk. De polis kan naar gelang uw wensen uitgebreid worden met een dekking voor geld en Automobilistenhulpverzekering.